Asianajotoimisto Olli Santanen Ky


Etusivu | Palvelut | Henkilökuvaus | Kustannukset | Yhteystiedot


Henkilöesittely

Olli Santanen valmistui oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin Yliopistosta 1987. Varatuomarin arvon Santanen sai 1990 ja nimismiehen arvonimen 1996 ja asianajajaliittoon hän liityi 2008.

Santasen työ- ja virkaura on suomalaisessa oikeushistoriassa yksi monipuolisimmasta. Hän toimi pitkään Jyväskylässä ja muualla nimismiehenä sekä kihlakunnansyyttäjänä. Kansainvälisissä tehtävissä hän on ollut esimerkiksi EU:n sisä- ja oikeusasioiden asiantuntijana Balkanilla sekä aseleponeuvottelujen lainopillisena avustajana Sri Lankassa. Toimittuaan pitkään valtion tehtävissä hän perusti oman lakiasiaintoimiston Jyväskylään 4.5.2006.

Asianajajana Santanen on hoitanut niin riita-, perhe- kuin rikosasioitakin. Siviiliasiat ovat pääosin käsitelleet perhe- ja perintöoikeutta sekä sopimusoikeutta ja välimiesoikeudessa toimimista. Praktiikka on vienyt asianajajan usein ulkomaille ja kansainvälisiin tehtäviin. Santasen toimisto palveleekin asiakkaita myös englanninkielellä. Pääpaino on nyttemmin kotimaisissa henkilöasiakkaissa ja pienyrityksissä.

Toimisto palvelee sekä yrittäjiä että yksityisiä henkilöitä kaikissa oikeudellisissa kysymyksissä. Kokemus kattaa kaiken ajateltavissa olevan juridisen problematiikan, ja sen ”yhdennentoista” probleeman ilmettyä, laajasta kontaktiverkostosta löytyy tällöinkin oikea asiantuntija sitä ratkaisemaan.

Tavanomainen toiminta käsittää lainopillisen neuvonnan, haastehakemusten, vastineiden, valitusten ja muiden asiakirjojen, kuten testamenttien, perukirjojen, kauppakirjojen ym. laatimisen, avustamisen oikeudenkäynneissä ja neuvotteluissa sekä muut asianajolliset tehtävät.

On tärkeää, että toimeksiannot hoidetaan tehokkaasti, asiakkaan aikaa ja rahaa säästäen, huolellisuudesta kuitenkaan tinkimättä. Laskutuksen tulee olla läpinäkyvää. Toivomme, että voimme olla avuksi niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, mikäli jokin asia askarruttaa Teitä. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.